google logoVintage Volkswagen VerhuurVintage Volkswagen Verhuur
5.0 Sterren - Gebaseerd op 141 Reviews
tripadvisor logoVintage Volkswagen VerhuurVintage Volkswagen Verhuur
5.0 tripadvisor stars
5.0 Sterren - Gebaseerd op 58 Reviews
facebook logoVintage Volkswagen VerhuurVintage Volkswagen Verhuur
5.0 Sterren - Gebaseerd op Reviews
melissa van den hazel Avatar
Voor het gala van mijn zusje hebben wij de volkswagen kever cabriolet 'Miss Grace' gehuurd. Ze heeft zo genoten en ondanks de regen enorm leuke aankomst gehad voor het gala. De verhuurster was ook enorm enthousiast en wou graag de verhalen horen hoe het was geweest. Wat enorm leuk was om te zien.
lees meer
melissa van den hazel 6/02/2024
melissa v Avatar
5 star rating Leuke avond gehad. Voor het gala van mijn zusje hebben wij de volkswagen kever cabriolet 'Miss Grace' gehuurd. Ze heeft zo genoten en ondanks de regen enorm leuke aankomst gehad voor het gala. De verhuurster was ook enorm enthousiast en wou graag de verhalen horen hoe het was geweest. Wat enorm leuk was om te zien.
lees meer
melissa v 6/02/2024
bert schipper Avatar
Super leuke dag voor jong en oud. Uitstekend verhuurbedrijf met fantastische service!
lees meer
bert schipper 5/20/2024
media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2
Jw Schreuder Avatar
Verrassing voor onze dochter. Erg genoten leuke route meegekregen. Super mooie en nette bus.
lees meer
Jw Schreuder 10/24/2023
media thumbnail 0
Milanie Doornenbal Avatar
Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad. Zeer aardige verhuurder. Het busje was ook netjes onderhouden. Route was leuk. Mooie omgeving. Onze dochter wilde het busje wel kopen. Zo leuk vond ze het. Wij komen zeker terug.
lees meer
Milanie Doornenbal 9/28/2023
Femke v Avatar
5 star rating Een geslaagd 25-jarig trouwjubileum met de familie. Met het gezin en directe familie (18 personen) ter ere van onze 25-jarige trouwdag een hele leuke dag gehad met de twee blauwe VW-busjes en de rode VW Kever Cabrio. Het weer was lekker dus de kap kon open. De voertuigen waren in hele goede staat en erg schoon.

Een leuke afwisselende route welke in combinatie met de puzzelrit alleen maar positieve reacties opleverde van de familie. Fijn dat je zelf eten en drinken kan meenemen voor onderweg. Bij elke tussenstop van voertuig gewisseld waardoor je ook iedereen spreekt.

Bas en Monique waren erg behulpzaam en sympathiek. Ze dachten actief mee om het programma maximaal aan te laten sluiten bij onze wensen.

Al met al een erg geslaagde dag waar we nog met veel plezier op terugkijken.

Mark en Trude
lees meer
Femke v 9/25/2023
bertram de geijter Avatar
wij als gezin hebben bijzonder genoten van het busje (we hadden ook erg veel geluk met het weer) en van de service die diet bedrijf bood.
lees meer
bertram de geijter 9/11/2023
ivosvs Avatar
5 star rating Aanrader! Waanzinnig veel plezier gehad! We hebben de Blue Lagoon gehuurd voor de verjaardag van mijn vader. De bus ziet er geweldig uit en de route is zo mooi met hele leuke stops onderweg! Erg leuk dat je achterin tegenover elkaar kunt zitten en het dakje open kan. Erg bedankt voor deze onvergetelijke ervaring!
lees meer
ivosvs 9/06/2023
Marvin Leeuwen Avatar
Hele leuke dag gehad vrijgezellenfeest 2x VW t2 bussen gehuurd Goed contact, duidelijk en netjes. Hele mooie route erbij.
lees meer
Marvin Leeuwen 8/31/2023
Sascha G. Avatar
leuke duidelijke communicatie en top busje gehuurd! zeker een aanbeveling om een keer te huren
lees meer
Sascha G. 8/15/2023
Bep v Avatar
5 star rating Geweldig! Een snelle en keurige mailwisseling. We kwamen aan en de bus stond al klaar.
Na de uitleg en een route zijn we op pad gegaan. We hadden onderweg veel bekijks en opmerkingen. De route was heel erg leuk. Met leuke stopplaatsen. En tips om dingen te bekijken. Leuke tips waar je koffie kon drinken of lunchen.
We hadden alleen de pech dat met aftanken er een mankement was. Maar na een telefoontje met de verhuurder stond hij heel snel bij ons en loste het op.
Een groot compliment voor de verhuurder. Je hebt mijn ernstig zieke echtgenoot de dag van zijn leven gegeven.
En wij waren heel blij.
Hartelijk dank voor onze mooie dag uit.
lees meer
Bep v 8/11/2023
media thumbnail 0
231bepv Avatar
5 star rating Geweldig! Een snelle en keurige mailwisseling. We kwamen aan en de bus stond al klaar.
Na de uitleg en een route zijn we op pad gegaan. We hadden onderweg veel bekijks en opmerkingen. De route was heel erg leuk. Met leuke stopplaatsen. En tips om dingen te bekijken. Leuke tips waar je koffie kon drinken of lunchen.
We hadden alleen de pech dat met aftanken er een mankement was. Maar na een telefoontje met de verhuurder stond hij heel snel bij ons en loste het op.
Een groot compliment voor de verhuurder. Je hebt mijn ernstig zieke echtgenoot de dag van zijn leven gegeven.
En wij waren heel blij.
Hartelijk dank voor onze mooie dag uit.
lees meer
231bepv 8/11/2023
media thumbnail 0
harmkevv Avatar
5 star rating Mooie rit naar schoolgala Voor ons schoolgala waren we met een van de blauwe busjes gegaan, topervaring!! Duidelijke instructies gehad over hoe erin gereden moest worden en de eigenaren waren heel vriendelijk. Goed geregeld.
lees meer
harmkevv 7/23/2023
Sandra Hempenius Avatar
Een heerlijke middag getoerd in de Blue Lagoon met onze kinderen. Een prachtige vw bus met een gezellig zitje rondom een surfplank tafeltje.Wij maakten het plaatje compleet door het gezelschap in passende hippie outfit te kleden. Tijdens de mooie route over de Veluwe trok dit hilarisch bijkijks. Een top middag!
lees meer
Sandra Hempenius 7/20/2023
Hetty Mols Avatar
We drove the Veluwe route with the van for 2 days. It was great fun. Nice van, a very nice route and excellent contact with the landlords. Definitely recommend!
lees meer
Hetty Mols 7/19/2023
Hetty M. Avatar
Wij hebben 2 dagen een busje gehuurd. was geweldig leuk. Mooi busje, mooie route de Veluwe route. Een aanrader!!
lees meer
Hetty M. 7/19/2023
Sandra Hempenius Avatar
A wonderful afternoon touring the Blue Lagoon with our children. A beautiful VW bus with a cozy seat around a surfboard table. We completed the picture by dressing the group in appropriate hippie outfit. During the beautiful route across the Veluwe, this was hilariously overlooked. A great afternoon!
lees meer
Sandra Hempenius 7/19/2023
Sandra H. Avatar
Op 16 juli een middag met onze kinderen in de Blue Lagoon getoerd.
Wat een leuke auto!
Een mooie route over de Veluwe, dakje open...wat wil je nog meer?
Natuurlijk werd de outfit van iedereen wat aangepast in Hippie style.
lees meer
Sandra H. 7/17/2023
Tim Zwijsen Avatar
Had a great weekend with this vintage Volkswagen! Definitely recommended if you need a unique transport with more than 4 people. Nicely maintained bus, nice owners and a nice, attached route to drive!
lees meer
Tim Zwijsen 7/13/2023
media thumbnail 0
Astrid Avatar
Rented your van de bleu Lagoon last week. Was a great day with a beautiful van of yours!! Looked neat and even the cookie jar was filled with hearts! (candies) Thanks for letting us use it, and uhhhhhhh tomorrow we're going out with your red VW Beetle convertible! 🤩
lees meer
Astrid 7/13/2023
media thumbnail 0
Tim Zwijsen Avatar
Ontzettend leuk weekend gehad met deze vintage volkswagen! Zeker een aanrader als je met meer dan 4 personen een uniek vervoer nodig hebt. Overigens mooi onderhouden bus, aardige eigenaren en een leuke, bijgevoegde route om te rijden!
lees meer
Tim Zwijsen 7/10/2023
media thumbnail 0
Astrid W. Avatar
Vorige week (1 juli 2023) een dag met de familie op pad geweest met de “ bleu Lagoon” en gisteren (8 juli 2023) de hele dag wezen touren met de prachtige rode “miss Grace”. Wat een ervaring met het prachtige weer wat we hadden, om heerlijk de vrijheid te ervaren in jullie mooie rode VW cabrio. De ontvangst was beide keren leuk en bij terugkomst even die interesse en praten over hoe de dag was verlopen, echt zo leuk.
We zeggen dan ook; tot de volgende keer, we kijken er naar uit!

Groetjes van Edwin en Astrid.
lees meer
Astrid W. 7/09/2023
Janita vandenBrink Avatar
Een dagje wezen touren met de blue lagoon (t2). Hele leuke dag gehad, busje reed na even oefenen heel fijn. En omdat het zo’n warme dag was, was het echt fijn dat er een open dakje in zat. We hebben echt genoten.
lees meer
Janita vandenBrink 7/09/2023
Astrid Avatar
Vorige week jullie busje de bleu Lagoon gehuurd. Was een geweldige dag met een prachtig busje van jullie!! Zag er keurig uit en zelfs de koektrommel was gevuld met hartjes! ( snoepjes) Bedankt dat we er gebruik van mochten maken, en uhhhhhhh morgen gaan we met jullie rode VW kever cabrio op pad! 🤩
lees meer
Astrid 7/08/2023
media thumbnail 0
Tjark van Dijk Avatar
Hired Herbie to take a family member on her birthday to the reception. Very cool how that went, also the process of renting the car, picking it up and returning it. Very friendly and think about the wishes in a very pleasant constructive way. Nice experience to drive a beetle again. Beautiful old and new memories, thank you
lees meer
Tjark van Dijk 7/06/2023
Tjark van Dijk Avatar
Herbie gehuurd om een jarig familielid naar de receptie te brengen. Heel tof hoe dat verliep, ook het proces om de auto te huren, af te halen en weer terug te brengen. Erg vriendelijk en denken op een hele prettige constructieve manier mee over de wensen. Mooie ervaring om weer eens in een kever te rijden.Mooie oude en nieuwe herinneringen, dank jullie wel
lees meer
Tjark van Dijk 7/06/2023
Daniel Jansen Uijttenboogaard Avatar
Hele mooie VW T2 gehuurd voor een rit over de veluwe. Alles was uitstekend geregeld, zowel tijdens het ophalen als het weer inleveren. De wagen reed goed en het was een hele mooie ervaring om in een dergelijke oldtimer te kunnen rijden. Ik zou het zeker aanraden om hier een oldtimer te huren.
lees meer
Daniel Jansen Uijttenboogaard 7/06/2023
martienev2021 Avatar
5 star rating Geweldig genoten! Super veel vertrouwen en heel aardige verhuurder!! Super vriendelijke en gastvrije verhuurder! Wat bijzonder dat wij na een vrij simpele uitleg dit busje vol vertrouwen mee mochten nemen. De route die wij kregen was lekker old school op papier uitgeschreven, met een kaart erbij. Wij zijn geen een keer fout gereden en de route was duidelijk, leuk, wisselend. De aangegeven picknick plek fantastisch! Wij hadden een lunch voor 6 personen, deze was naast dat hij heerlijk was ook nog eens voldoende voor 12 personen 😉 Heerlijke dag! Kids van 15 en 17 vonden het fantastisch! Opa en Oma en wij ook Dus twijfel je nog, het is je geld meer dan waard!! Echt een super herinnering hebben we erbij! Dank jullie wel vintageautoverhuur!
lees meer
martienev2021 6/25/2023
media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2media thumbnail 3
Angélique Rombouts Avatar
Went out with Miss Grace. What a professional landlords! Everything was right! The lunch was really fantastic, got a very nice route. Great fun day! Thanks for this experience!
lees meer
Angélique Rombouts 6/20/2023
media thumbnail 0media thumbnail 1
Jessica K. Avatar
Onze zoon van 9 is enorme fan van Herbie.
Als verrassing voor zijn verjaardag kwam papa aanrijden in deze gave auto.
Die blik...Onvergetelijk!!!

Super bedankt voor deze ervaring 😀. Hij heeft zelfs met al zijn knuffels op de achterbank geslapen!!
lees meer
Jessica K. 6/14/2023
  • 1
  • 2
  • 5
  • >