Red Pelican

Een T1 Volkswagen busje huren doe je bij VintageVolkswagenVerhuur!

Stijlvol in de Volkswagen spijlbus!

 

Dit legendarische T1 Spijlbusje kun je al huren vanaf € 239,-

Ons volledig gerestaureerde T1 busje biedt plaats aan maar liefst 9 personen.  Ze is een prachtige verschijning in de klassieke kleuren combinatie ‘Pelican Red’ en ‘Ivory White’. Ook het interieur is in een mooie klassieke kleurencombinatie uitgevoerd. Dat maakt haar geschikt voor écht alle gelegenheden. Kruip zelf achter het stuur van deze meest geliefde oldtimer ooit en beleef de eenvoud, het nostalgische geluid van de typische VW motor en de sfeer van lang geleden. Autorijden zoals je het nooit eerder ervaren hebt. In één woord - Geweldig!

Trouwen in een T1 busje

Wil je je trouwdag goed beginnen? Haal dan je aanstaande op met ons T1 busje. Samen met haar maken jullie tijdens de foto-shoot de leukste foto’s. Je kunt het busje natuurlijk ook gebruiken als volgauto voor je ouders, beste vrienden of getuigen, waarbij jullie zelf in de Kever Cabriolet of Herbie stappen! Maak je bruiloft onvergetelijk, en huur dit prachtige T1 busje!

Weekendje weg of dagje uit met Volkswagen T1 Busje

Samen over de Veluwe trekken van de ene trekkershut naar de andere – of als het ultieme vervoersmiddel voor een vrienden- of familiedag! Laat je verrassen door de onvergetelijke ervaring, en de mooiste herinneringen die je samen maakt in dit busje. Weg uit de drukte van het dagelijkse verkeer en ontspannen toeren over de mooiste binnenwegen waar bijna niemand komt! Maak je dagje uit compleet met ons Vintage Picknick arrangement.

Daarnaast is de VW T1 bus te huren voor schoolgala, promotie van evenement of bedrijf, en zelfs voor Tv-opnames of videoclips!

Tarieven Volkswagen T1 Busje “Red Pelican” huren

De rood/witte VW Bus is te huren voor maximaal 9 personen:
Voorin 3-puntsgordels, en achterin 6 heupgordels.

Prijzen Volkswagen T1 busje huren:
€ 449,- per dag (van 09.00-17.00 uur, uitloop mogelijk in overleg. Opvolgende dag € 239,-)
€ 239,- halve dag alleen op maandag en woensdag (9.00-12.30 of 13.30-17.00)
€ 239,- zwoele zomeravond rit (18.00-21.30)
€ 695,- weekend van zaterdag 09.00 tot zondag 17.00 uur

Andere wensen of ideeën? Wij zijn flexibel en in overleg is er veel mogelijk!
Wij vragen voor de huur van onze Volkswagens geen borg.
Wel ga je vooraf akkoord met het eigen risico van € 1.000,-
Onze algemene voorwaarden sturen we toe op verzoek.