Volkswagen T2 bus ‘Blue Diamond’

Een T2 Volkswagen busje huren doe je bij VintageVolkswagenVerhuur!

Dit super originele T2 Volkswagenbusje kun je al huren vanaf € 129,-

 

Dit prachtige T2 Volkswagenbusje biedt plaats aan maar liefst 8 personen.  Uitgevoerd in de originele VW kleur ‘Oriënt-Blue’ met een wit dak. Het interieur is uitgevoerd in stijlvol ivoor-wit. Tussen de voorstoelen is een doorloopje naar achteren. Achterin staan twee comfortabele 3-persoonsbanken achter elkaar. De bus is rondom voorzien van ramen. Daardoor lekker licht van binnen, en overal een prachtig uitzicht! De nostalgische imperiaal en de treeplanken maken de bus helemaal af. Deze stijlvolle bus is overal voor in; jullie trouwdag, een romantische roadtrip of een weekeindje strand. Voel je zo vrij als een hippie!

T2 Volkswagenbusje als trouwauto huren?

Maak je dag onvergetelijk, en rijdt de bus samen. Of laat je rijden door één van je beste vrienden en kruip samen achterin waar je alle ruimte hebt om heerlijk te zitten en écht te genieten van jouw dag! Maak zo een geweldige entree bij je trouwlocatie met dit prachtige VW busje. Je kunt het busje ook als volgauto voor je ouders, beste vrienden of getuigen boeken, waarbij jullie zelf in de Kever Cabriolet, Herbie of andere VW kevers stappen!

Weekendje weg of dagje uit met Volkswagen Busje?

Wil je een VW busje huren voor een weekendje weg? Dan ben je bij VintageVolkswagenVerhuur aan het goede adres. Rondtrekken over de Veluwe, of een weekeinde aan het strand; deze vintage VW bus is er helemaal klaar voor om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen! Natuurlijk kun je dit ook doen als Vrienden- of familie dag met Volkswagenbusje. Kijk dan ook eens naar ons Vintage Picknick arrangement inclusief een mooie route!

Daarnaast kun je dit VW busje huren voor schoolgala, personeelsuitje of promotie van evenement of bedrijf en zelfs voor TV-opnames of videoclips!
Naar wens kunnen verschillende accessoires op het dakrek gemonteerd worden om zo aan te sluiten op een bepaald thema. We hebben hiervoor nostalgische koffers, koelboxen en zelfs surfplanken beschikbaar.

Tarieven Volkswagen T2 Busje “Blue Diamond” huren
De blauwe Volkswagenbus is geschikt voor maximaal 8 personen:
Voorin 3-puntsgordels, achterin 3-punts en heupgordels.

Prijzen Volkswagen T2 busje huren:
€ 299,- per dag (van 09.00-17.00 uur, uitloop mogelijk in overleg)
€ 179,- zwoele zomeravond rit (18.00-21.30)
€ 129,- korte avond voor een (school)gala (18.00-20.00)
€ 550,- weekend van za 09.00 tot zondag 17.00 uur

Andere wensen of ideeën? We zijn flexibel en in overleg is er veel mogelijk!
Wij vragen voor de huur van onze Volkswagens geen borg.
Wel ga je vooraf akkoord met het eigen risico van € 1000,-
Onze algemene voorwaarden sturen we toe op verzoek.