Een classic Volkswagen Golf GTI huren doe je bij VintageVolkswagenVerhuur!

Op stap met een echte icoon!

Deze stoere klassieke Volkswagen Golf GTI kun je al huren vanaf €89,-

Wie kent de Volkswagen Golf GTI niet? De Golf werd de opvolger van de uiterst succesvolle VW kever, en kwam in 1974 op de markt. De Golf werd de redding van Volkswagen, en is minstens zo populair en succesvol geworden als de VW kever. Eind jaren 70 werd de Golf GTI geïntroduceerd, als sportieve upgrade van de standaard Golf. Een betaalbare sportieve auto voor Jan Modaal. Het succes overtrof alle verwachtingen bij Volkswagen, en nu ruim 40 jaar later is de Golf GTI nog steeds ongekend populair!

Onze Golf GTI is er een uit de tweede generatie. Een mooi origineel exemplaar in de populaire witte uitvoering met de onmiskenbare rode striping en dubbele koplampen in de gril. Het originele GTI interieur is nog helemaal intact, en de sportstoelen staan garant voor een comfortabele en sportieve rit. Deze speciale GTI maakt je dag onvergetelijk. Want één ding is zeker; als je er één keer mee gereden hebt, wil je meer!!

Volkswagen Golf GTI als trouwauto huren

Ben je sportief en wil je een echt speciale auto op je trouwdag die zich kan meten met dikke auto’s als de Mustang en de Porsche? Huur dan deze speciale VW Golf GTI als trouwauto! Gegarandeerd stijlvolle foto’s bij de shoot en een feest van herkenning voor iedereen die jullie op je mooist rond hoort rijden op deze speciale dag!


Weekeindje weg of dagje uit met iconische Volkswagen Golf GTI

In onze sportieve Golf GTI “White Pace” rijd je rond met een glimlach op je gezicht. Hij staat voor kracht en eenvoud en is je beste maatje als jullie op pad gaan. Kruip zelf achter het stuur van deze iconische sportauto voor Jan Modaal, en geniet van het geluid en de kracht van de motor. Bijvoorbeeld een onvergetelijk vader-zoon-weekend toeren over stille binnendoor wegen, die je naar de mooiste plekjes voeren! Maak je dagje uit compleet met ons overheerlijke Vintage Picknick arrangement!

 

Oldtimer Volkswagen Golf GTI huren voor schoolgala?

Ga je met deze vintage Golf GTI naar je schoolgala, dan maak je echt een classy entree! Velen zijn je al voorgegaan met gegarandeerd veel bekijks. Een onvergetelijke rit naar je gala, maar eerst nog even een fotoshoot met deze stijlicoon voor je vertrekt!

Tarieven classic Volkswagen Golf GTI “White Pace” huren

De Classic Golf GTI ‘White Pace” is geschikt voor maximaal 4 personen (2 volwassenen + 2 kinderen, of 3 volwassenen).
Voorzien van 3-puntsgordels voor- en achterin.
 
Prijzen:
€ 179,- per dag (van 09.00-17.00 uur, uitloop mogelijk in overleg)
€ 119,- zwoele zomeravond rit (18.00-21.30)
€ 89,- korte avond voor een (school-)gala (18.00-20.00)
€ 329,- weekend za 09.00- zondag 17.00 uur
Let op! Leeftijd vanaf 25 jaar om deze special te mogen rijden!

Andere wensen of ideeën? We zijn flexibel en in overleg is er veel mogelijk!
Wij vragen voor de huur van onze Volkswagens geen borg.
Wel ga je vooraf akkoord met een eigen risico van € 750,-
Onze algemene voorwaarden sturen we toe op verzoek.