Een T2 Volkswagen busje huren doe je bij VintageVolkswagenVerhuur!

Chillen met de Volkswagen surfbus!

 

Deze super coole T2 Volkswagenbus kun je al huren vanaf € 119,-

Deze prachtige T2 Volkswagen bus biedt plaats aan maar liefst 8 personen.  Uitgevoerd in de klassieke VW kleur ‘Dove-Blue’ met een wit dak. Het interieur is fris wit met blauwe accenten. Achterin zit je met z’n zessen rond een surf-tafeltje, compleet met gezellige ‘kletspot’ voor de leukste gesprekken. De stoere wielen, de nostalgische imperiaal en de zonneklep maken de bus helemaal af. Deze relaxte surfbus is overal voor in; jullie trouwdag, een romantische roadtrip of een weekeindje strand. Voel je zo vrij als een hippie!

T2 Volkswagenbusje als trouwauto huren?

Maak een geweldige entree bij je trouwlocatie met deze prachtige VW bus.
Maak je dag onvergetelijk, en rijdt de bus samen. Of laat je rijden door één van je beste vrienden en kruip samen achterin waar je alle ruimte hebt rond het surfplank-tafeltje. Je kunt de VW bus ook als volgauto voor je ouders, beste vrienden of getuigen gebruiken, waarbij jullie zelf in de Kever Cabriolet of Herbie stappen!

Weekendje weg of dagje uit met Volkswagen Busje?

Wil je een VW busje huren voor een weekendje weg? Dan ben je bij VintageVolkswagenVerhuur aan het goede adres. Rondtrekken over de Veluwe, of een weekeinde aan het strand; deze coole surf-dude is er helemaal klaar voor om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen! Achterin zit je gezellig met z’n zessen rond een surf-tafeltje, compleet met ‘kletspot’ voor de leukste en hilarische gesprekken. Natuurlijk kun je dit ook doen als Vrienden of familie dag met Volkswagenbusje. Kijk dan ook eens naar ons Vintage Picknick arrangement inclusief een mooie route!

Daarnaast kun je de VW bus huren voor schoolgala, personeelsuitje of promotie van evenement of bedrijf en zelfs voor Tv-opnames of videoclips!

Naar wens kunnen verschillende accessoires op het dakrek gemonteerd worden om zo aan te sluiten op een bepaald thema. We hebben hiervoor nostalgische koffers, koelboxen en zelfs surfplanken beschikbaar.

Tarieven Volkswagen T2 Busje “Blue Lagoon” huren

De blauwe Volkswagenbus is geschikt voor maximaal 8 personen:
Voorin 3-puntsgordels, en achterin 6 heupgordels.

Prijzen Volkswagen T2 busje huren:
€ 299,- per dag (van 09.00-17.00 uur, uitloop mogelijk in overleg)
€ 179,- halve dag alleen op maandag en woensdag (9.00-12.30 of 13.30-17.00)
€ 179,- zwoele zomeravond rit (18.00-21.30)
€ 119,- korte avond voor een (school)gala (18.00-20.00)
€ 478,- weekend van za 09.00 tot zondag 17.00 uur

Andere wensen of ideeën? We zijn flexibel en in overleg is er veel mogelijk!
Wij vragen voor de huur van onze Volkswagens geen borg.
Wel ga je vooraf akkoord met het eigen risico van € 750,-
Onze algemene voorwaarden sturen we toe op verzoek.